Trivsel

Nogle gange kan man være i tvivl om der er noget galt med ens barn og om man bør gå videre med det i, for eksempel, psykiatrien. Anja Sigvard Nielsen kommer gerne på besøg og laver en vurdering af jeres barn. Anja er ikke psykiater, men hun kan se om der er grund til at være bekymret eller ikke, eller om der er særlige forhold I skal være opmærksomme på. 

 

Det kan også være at I ønsker en vurdering af barnets trivsel og udvikling generelt. Måske i forbindelse med en sag i kommunen, eller måske fordi I er i tvivl om alt er som det skal være.

 

 

 

Samspil

Samspil handler om relationen mellem forældre og barn. Er barnet trygt tilknyttet og forventer støtte fra sine forældre, eller er han/hun usikker på jeres signaler. Hvordan er I, som forældre? Og er det 'godt nok'?

 

Det kan være meget grænseoverskridende at blive vurderet, og derfor vil der næsten altid være en forudgående samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Der er 100% diskretion og intet kommer uden for hjemmets fire vægge.

Husk at ingen er perfekte, og det skal I heller ikke være. 

 

BØRN KAN IKKE SPEJLE SIG I PERFEKTE FORÆLDRE! 

 

En samspilsvurdering varer typisk 1½ time og foregår oftest efter en indledende samtale med jer forældre a cirka 1 times varighed.

 

 

Dokumentation

Der kan udarbejdes en skrivelse med mine observationer og konklusioner. Typisk vil den bestå af nogle objektive beskrivelser, en analyse, og dernæst nogle forslag som I kan arbejde videre ud fra.          

 

 

 

Hvis du er i tvivl, så er du meget velkommen til at ringe for at spørge mere ind til mulighederne.

  

 

Telefon til Anja: 2240 0262 (Efter klokken 17, eller læg en besked, så vender jeg snarest tilbage)

Mail: anja@fokusfamilie.dk

 

Vurderinger af samspil eller barn